Fruit & veg boxes delivered weekly
derect to your door
Now ain’t that a time saver!
Maecenas tristique gravida odio, et sagi ttis justo interdum porta. Duis et lacus mattis, tincidunt ero.
Lorem ipsum dolor sit amet, consecttetur adip isicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo cons equat. Quisque pretium nulla nec risus laoreet, eu vestibulum magna pellentesque.
Maecenas tristique gravida odio, et sagi ttis justo interdum porta
Balja Wybielacz do ubrań 600g Kiedy Twoje białe ubrania robią się szare, a Ty nie chcesz ich wyrzucić i zastanawiasz się nad rozwiązaniem- mamy je dla Ciebie. Skuteczne rozwiązanie dla poszarzałych rzeczy, dodatkowo jest naturalne oraz bezpieczne dla nas i dla środowiska – Wybielacz Balja. Optymalnie dobrane składniki wybielacza do ubrań są bezpieczne dla ubrań i środowiska naturalnego. Wybielacz zawiera aktywny…
WODORU NADTLENEK 3% CZDA Czysty do analizy Woda utleniona Zawartość netto: 500 ml Wzór chemiczny: H2O2 Numer CAS: 7722-84-1 Numer WE: 231-765-0 Producent: „STANLAB” Sp. J. ul. K. Olszewskiego 13 20-481 Lublin
Maecenas tristique gravida odio, et sagi ttis justo interdum porta.
Maecenas tristique gravida, odio et sagi ttis justo
Maecenas tristique gravida, odio et sagi ttis justo
Maecenas tristique gravida, odio et sagi ttis justo
Maecenas tristique gravida odio, et sagi ttis justo interdum porta. Duis et lacus mattis, tincidunt eronec dictum non nulla.
Bio makaron orkiszowy JEŻYKI Nasze makarony wytwarzane są ze świeżo mielonej mąki, dzięki czemu zachowują cenne dla organizmu człowieka witaminy i składniki mineralne. Makaron jeżyki produkowany jest z ekologicznej mąki białej. Produkt rolnictwa ekologicznego. Nasz makaron nie zawiera soli i jaj, co sprawia, że jest odpowiedni dla wegan, osób uczulonych na żółtko jaja kurzego oraz osób stosujących dietę bezsolną….
Balja Wybielacz do ubrań 600g Kiedy Twoje białe ubrania robią się szare, a Ty nie chcesz ich wyrzucić i zastanawiasz się nad rozwiązaniem- mamy je dla Ciebie. Skuteczne rozwiązanie dla poszarzałych rzeczy, dodatkowo jest naturalne oraz bezpieczne dla nas i dla środowiska – Wybielacz Balja. Optymalnie dobrane składniki wybielacza do ubrań są bezpieczne dla ubrań i środowiska naturalnego. Wybielacz zawiera aktywny…
WODORU NADTLENEK 3% CZDA Czysty do analizy Woda utleniona Zawartość netto: 500 ml Wzór chemiczny: H2O2 Numer CAS: 7722-84-1 Numer WE: 231-765-0 Producent: „STANLAB” Sp. J. ul. K. Olszewskiego 13 20-481 Lublin
Olej żywokostowy z gojnikiem 100ml Astron Olej żywokostowy z gojnikiem Astron to połączenie dwóch wspierających się roślin – żywokostu lekarskiego oraz gojnika. Obie te rośliny pełnią funkcje wspierające dla układu odpornościowego oraz układu kostnego. Żywokost lekarski – czym jest i jak działa Żywi kość, goi kość – czyli żywokost lekarski. Żywokost w medycynie jest znany i stosowany już od wieków –…
Soda oczyszczona ze względu na swoje właściwości znalazła zastosowanie w wielu dziedzinach naszego życia. Jest jednym ze składników proszku do pieczenia, stosowana jest, jako dodatek do żywności regulujący pH, używana jest również, jako substancja pochłaniająca zapachy i wilgoć oraz do zmiękczania wody. W połączeniu z octem doskonale udrażnia rury kanalizacyjne. W łazience może być wykorzystywana jako doskonały detergent czyszczący gładkie powierzchnie…
Masa netto: 250 g Składniki: Organiczne jagły*, woda * składniki ekologiczne Jednostka certyfikująca: CN-BIO-140 Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE Warunki przechowania: Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu. Sposób przygotowania: Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą….
Składniki: organiczna gryka, woda Opis: Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan i celiaków. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. Sposób przygotowania: Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia,…
Kwasek cytrynowy Kwasek cytrynowy (łac. Acidum citricum) to popularny składnik wielu produktów spożywczych, ma symbol E330 i jest organicznym związkiem chemicznym. Zastosowanie kwasku cytrynowego w produkcji żywności oraz w kuchni jest niezwykle szerokie. Kwasek cytrynowy to popularny składnik napojów, przypraw, sałatek, sosów, słodyczy i wielu innych produktów. Zastosowanie kwasku cytrynowego wykracza jednak również poza żywność. Kwasek cytrynowy używany jest do…
Szczypiorek liofilizowany – Bez konserwantów! Dzięki procesowi liofilizacji szczypiorek zachowuje pierwotny kształt, kolor, aromat oraz ok. 95% wszystkich cennych składników odżywczych. Liofilizacja polega na suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody. Takie produkty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych. Liofilizacja uważana jest za jedną z najlepszych metod utrwalania żywności. Proces liofilizacji skutecznie zabezpiecza produkty przed zepsuciem i co istotne –…
Koperek liofilizowany – Bez konserwantów! Dzięki procesowi liofilizacji koperek zachowuje pierwotny kształt, kolor, aromat oraz ok. 95% wszystkich cennych składników odżywczych. Liofilizacja polega na suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody. Takie produkty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych. Liofilizacja uważana jest za jedną z najlepszych metod utrwalania żywności. Proces liofilizacji skutecznie zabezpiecza produkty przed zepsuciem i co istotne –…
Pietruszka liofilizowana – Bez konserwantów! Dzięki procesowi liofilizacji pietruszka zachowuje pierwotny kształt, kolor, aromat oraz ok. 95% wszystkich cennych składników odżywczych. Liofilizacja polega na suszeniu produktu poprzez wymrażanie wody. Takie produkty zachowują pełny skład witamin, minerałów i innych substancji odżywczych. Liofilizacja uważana jest za jedną z najlepszych metod utrwalania żywności. Proces liofilizacji skutecznie zabezpiecza produkty przed zepsuciem i co istotne –…
SKŁADNIKI fasolka biała* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ekologiczna fasolka biała to znana i chętnie stosowana roślina strączkowa. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego. Polecamy do zup, dań jednogarnkowych (doskonała z warzywami), pasztetów i past. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio namoczoną co najmniej 12 godzin i przepłukaną fasolę gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero…
SKŁADNIKI soczewica czerwona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPIS Ekologiczna soczewica czerwona to pozbawiona łupinki soczewica brązowa. Dzięki obłuszczeniu soczewica czerwona jest lepiej przyswajana przez organizm. Soczewica czerwona jest podatna na rozgotowanie, dlatego najlepiej nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA uprzednio wypłukaną soczewicę gotować w proporcji 1:2 (1 porcja soczewicy na 2 porcje…
Składniki: 95% Sok tłoczony na zimno z kłącza imbiru, 5% sok z cytryny. Bez dodatku: cukru, konserwantów, sztucznych barwników. Sok NFC: nie z koncentratu (Not From Concentrate) Objętość netto: 250ml Kraj pochodzenia owoców: Polska
Syrop z owoców bzu czarnego to produkt pasteryzowany. Kraj pochodzenia i produkcji, POLSKA. Zastosowanie: do napojów chłodzących z dodatkiem cytryny i świeżej mięty, jako dodatek do herbaty, do bezpośredniego spożycia. Składniki: cukier 55%, kwiat bzu czarnego 24%, woda 20%, sok z cytryny 1%.
Syrop z pędów sosny to produkt pasteryzowany. Kraj pochodzenia i produkcji, POLSKA. Składniki: cukier 65%, pędy sosny 25%, woda 10%.
Syrop z kwiatów mniszka lekarskiego to produkt pasteryzowany. Kraj pochodzenia i produkcji, POLSKA. Zastosowanie: do napojów chłodzących, jako słodka polewa do ciast, do naleśników, lodów, racuchów, herbaty oraz do bezpośredniego spożycia. Składniki: cukier 64,5%, kwiat mniszka lekarskiego 19%, woda 15%, sok z cytryny 1,5%.
Syrop z owoców bzu czarnego to produkt pasteryzowany. Kraj pochodzenia i produkcji, POLSKA. Zastosowanie: do napojów chłodzących, do herbaty, do bezpośredniego spożycia. Składniki: sok z owoców bzu czarnego 55%, cukier 43%, sok z cytryny 2%.
SKŁADNIKI bezwodny tłuszcz mleczny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb. Jako dodatek do gotowanej żywności w celu wzmocnienia smaku.
SKŁADNIKI mąka jaglana*, woda źródlana (certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIA zagotować dużą ilość wody, by makaron pływał w niej swobodnie. Posolić wodę wedle uznania, dodać odrobinę oleju roślinnego. Do gotującej się wody dodać makaron, zamieszać i gotować do miękkości – 5-7 min., al. dente – 4 min. W trakcie gotowania nie mieszać makaronu. Odcedzić i przelać zimną wodą. WARTOŚĆ…
SKŁADNIKI ziele rutwicy*, ziele melisy*, owoc kopru włoskiego*, owoc kminku zwyczajnego*, owoc anyżu* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Mieszanka ziołowa wspiera zdolność wytwarzania mleka przez organizm matki karmiącej. BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach) CERTYFIKAT BIO:jest Certyfikat bio:jest Kraj Producenta:Czechy KRAJ PRODUCENTA:Czechy Producent – nazwa i adres:MEDIATE S.R.O., DOLNI LIBCHAVY 325, 56116 LIBCHAVY PRODUCENT – NAZWA I ADRES:MEDIATE…
SKŁADNIKI kwiat rumianku* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Rumianek ma właściwości przeciwzapalne, rozkurczające mięśnie gładkie, przyspieszające gojenie się ran. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody, pozostawić na 10 minut do zaparzenia. ZALECANE SPOŻYCIE Zalecana dla dzieci powyżej 4 miesiąca życia 2 -3 filiżanki dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. BEZ…
SKŁADNIKI ekologiczny rooibos* (Aspalathus Linearis) (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Czerwona herbata bez kofeiny ułatwia trawienie i zmniejsza ryzyko występowania wzdęć. ZALECANE SPOŻYCIE Dla dzieci powyżej 6 miesiąca. Wskazane dawkowanie: 2 – 3 szklanki dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach) CERTYFIKAT BIO:jest Certyfikat bio:jest DLA NIEMOWLĄT:DLA NIEMOWLĄT…
SKŁADNIKI owoc kopru włoskiego (Fructus Foeniculi)*, ziele melisy (Herba Melissae)*, liść mięty pieprzowej (Herba Menthae Pepetitae)*, liść maliny (Folium Rubi Idaei)*, kwiatostan lipy (Flos Tiliae), owoc kminku (Fructus Carvi)* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Działa przeciw wzdęciom i ułatwia trawienie. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę zalać 250 ml wrzącej wody, pozostawić na 10 minut do zaparzenia. ZALECANE SPOŻYCIE Dla…